Ознака: Балканофилмофилија

Балканските филмски победници од Париз, Берлин и Вашингтон во Кинотека

Филмскиот фестивал на Југоисточна Европа, SEE a Paris (www.seeaparis.com), што во Париз, се одджува од 2011 година, под покровителство на Министерство за култура на...