Ознака: Балканијада

Светло издание на кендо-репрезентацијата на Балканијадата

Македонската кендо-репрезентација се претстави во светло издание на 10-то Балканско првенство (БП), кое викендов се одржа во Софија (Бугарија). Во конкуренција на 140 натпреварувачи...

Македонија има квалитетен материјал за финален спортски производ

Главните цели на ЏФМ се квалитетно подобрување на условите за работа во клубовите, создавање навремена и здрава селекција џудисти со соодветни подготовки, остварување високи...