5.8 C
Skopje
27.11.2021 - 9:40

Ознака: багра

Блескава власт и багра народ

Македонците се како луѓето во Милано, Рим, Атина, Солун... каде што изминатиов викенд имаше масовно собирање по плоштади, улици, кафеани, без физичка дистанца, без...