16.4 C
Skopje
25.4.2019 - 12:43

Ознака: бабино наследство

Внесете топлина во домот со бабиното наследство

Имате некој стар креденец што ви останал од баба ви, антички часовник или стара комода и би сакале тоа парче мебел, кое има своја...