10.5 C
Skopje
23.5.2019 - 5:52

Ознака: Бабел

Бабел

Единаесеттото поглавје на првата книга од Постанокот во Стариот завет говори за митот на Вавилонската кула. За напорот на луѓето да го достигнат божјото...