-4 C
Skopje
19.1.2019 - 8:07

Ознака: Бабароги

Бабароги, амбасадори и продупчени чадори

Сега дишат свежа власт и уште нè убедуваат да се прифатиме насилно укинување на сè што е македонско, затоа што тие, продавајќи си го...