-4 C
Skopje
19.1.2019 - 7:55

Ознака: а Ѓорче Петров

Во Ѓорче од денеска манифестација „Звуците на културата“

„Звуците на културата“ е насловена манифестацијата што првпат ќе се одржи во општината Ѓорче Петров. Ќе почне од денеска и ќе трае до 23...