21.3 C
Skopje
21.9.2019 - 18:06

Ознака: ајонити

Почна воспоставувањето на европска мрежа на станици за полнење на електрични...

Некои од најголемите европски производители на автомобили сакаат да го подобрат користењето на електрични автомобили и да ја поттикнат нивната продажба со воспоставување на...