Ознака: Ацо

Ацо Јорданов – борач со пет бронзени медали од Балканот и...

Јорданов беше еден од најдобрите македонски борачи во слободен стил, со освоени две бронзи од медитеранските игри и три од балканијадите. Тој беше меѓу...

За Ацо, за Алексо и за книжното авионче

Од денеска, ексклузивно во „Колибри“, почнуваме со објавување на серијата „За секоја буква приказна“ во 31 продолжение, на писателот Владо Димовски. Приказните се дел...