Ознака: Ахмед Ќазими

Настава во само една смена во тетовските училишта

Новата учебна година на подрачјето на општината Тетово ќе почне со три целосно реконструирани училишта и со интензивирање на напорите сите училишни објекти да...

Тетовските ученици сѐ повеќе се запишуваат во стручни училишта

Се смета дека променета е сликата кај средношколците и дека сѐ повеќе сакаат да посетуваат настава што ќе им овозможи да имаат стручен профил...