Ознака: Африм Гаши

БЕСА на Гаши ќе раководи со Министерството за култура

Движењето БЕСА ќе биде дел од парламентарното мнозинство и извршната власт, одлучи вечерва Централното собрание и Централното претседателство на партијата, која во Владата ќе...