Ознака: Африка во Македонија

Изложбата „Африка во Македонија“ привлекува големо внимание

Бидејќи во Скопје немаме музеј каде што може да се видат предмети од други култури и цивилизации од светот, ваквите редовни изложби, кои претставуваат...

Се отвора изложбата „Африка во Македонија“

Изложбата „Африка во Македонија“ ќе биде отворена утревечер, во 20 часот, во изложбените сали на Музејот на Македонија. Изложбата е од единствен карактер бидејќи...

Изложба „Африка во Македонија“ во Скопје

Изложбата „Африка во Македонија“ ќе биде отворена в четврток во Музејот на Република Северна Македонија со почеток во 20 часот. Во рамките на изложбата ќе...