-5.2 C
Skopje
17.1.2022 - 2:03

Ознака: АФРИКАНСКАТА

Величествени објекти на африканската архитектура

Египетските пирамиди се познати низ целиот свет, но голем дел од африканската архитектура останува непознат, а архитектите Адил Далбаи и Ливингстон Мукаса сакаат да...

Се забрануваат чување и испаша на свињи на отворено

ПОРАДИ РИЗИК ОД ПОЈАВА И ШИРЕЊЕ НА АФРИКАНСКАТА ЧУМА Заради елиминирање на ризикот од појава и ширење на болеста африканска чума кај свињите во земјава,...