Ознака: афера „Планинска“

Одбраната на Санадер бара да биде пуштен од истражниот затвор

Одбраната на поранешниот премиер Иво Санадер побара укинување на притворот и негово пуштање од истражниот затвор, каде заврши откако Врховниот суд на почетокот на...