7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 20:53

Ознака: аут

Кога самата ЕУ ќе биде засегната, тогаш и ветото ќе оди...

Консензуалното одлучување ја претвора Унијата во нефункционален систем Последните реакции на разочараност и наводното неразбирање на позициите на Бугарија во однос на Македонија, од претставниците...

Фаворитките во аут – елиминирани се Вилијамс и шампионката Осака

Ова е најрана елиминација на Вилијамс на Австралија опен по 2006 година. А 15-годишната Гоф, за само 67 минути игра ја победи ланската шампионка...

Наука за изведување аут!

Улогата на аутите е потценета, за разлика од другите прекини на игра. Ако очекувате врвните професионални фудбалери да бидат изведувачи на аут од светска...