10.3 C
Skopje
22.4.2019 - 0:39

Ознака: аукции

Најскапо продадените автомобили на светските аукции

Во време кога технологијата и новитетите кај автомобилите ја создаваат висината на цената на новите автомобили, богатите луѓе во светот сè уште ги проценуваат...

Само 13 жени меѓу 100-те уметници со највредни дела на аукциите

Меѓу 100-те уметници чии дела достигнаа највисока вредност на аукциите во текот на 2017 година има само 13 жени, покажуваат податоците на информациониот сервис...