14 C
Skopje
19.9.2018 - 5:42

Ознака: аудио акција

„Разбуди се Скопје“ ќе го потсети главниот град на земјотресот од...

На пет различни локации низ главниот град утре во 5.17 часот ќе се спроведе аудио-уметничка акција во траење од една минута „Разбуди се Скопје“,...