7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 2:22

Ознака: атакуваат

Одбрани каратистите што ќе атакуваат на нови медали на ЕП

Македонија речиси постојано од ЕП се враќала со медали, па убеден сум дека така ќе биде и во Баку, со што само ќе го...