3.3 C
Skopje
10.12.2019 - 4:49

Ознака: Астрономски цени

Астрономски цени за становите во Загреб

Цените за недвижен имот во Загреб во последните пет години пораснале за 26 отсто, а просечната продажна вредност за еден квадратен метар изнесува 2.019...