Ознака: астрид кирхер

Почина Астрид Кирхер, фотографката што ги прослави „Битлси“

Астрид Кирхер, фотографка чии фотографии од „Битлси“ помогнаа тие да се претворат во икони, почина на 81-годишна возраст. Иновативната германска уметница Астрид Кирхер го следела...