Ознака: Астон Мартин

Каде е автомобилот „астон мартин“ што го возеше Џејмс Бонд во...

„Астон мартин ДБ5“ од филмот „Голдфингер“ од серијалот за авантурите на тајниот агент 007, Џејмс Бонд, несомнено е еден од најпрепознатливите автомобили во историјата...

Од четири тркала на две

„Астон Мартин“ го откри својот прв мотор „АМБ 001“. Новиот мотоцикл ќе чини 120.000 долари, а ќе бидат направени само 100, и се очекува да...

„Астон мартинот“ на Џејмс Бонд – едно од најпосакуваните возила во...

„Силвер бирч астон мартин“ од 1965 година беше едно од најпосакуваните возила во своето време. Автомобилот вклучуваше многубројни интересни уреди што Џејмс Бонд ги...

Астон Мартин повторно ќе го изработува автомобилот на Џејмс Бонд

Астон Мартин повторно ќе произведе 28 нови реплики на еден од најпознатите автомобили во историјата, Астон Мартин ДБ5, кој во филмот „Голдфингер“ од 1964...

Првите детали за моделот „ДБС суперлегера АМР“ на „Астон Мартин“

Британската компанија „Астон Мартин“ ги објави првите информации за својот најнов модел „ДБС суперлегера“. Најновиот автомобил, кој ќе има 715 коњски сили, не го...

Најскапо продадените автомобили на светските аукции

Во време кога технологијата и новитетите кај автомобилите ја создаваат висината на цената на новите автомобили, богатите луѓе во светот сè уште ги проценуваат...