Ознака: АСМ

Гакидова: Добивме подршка од АМС за ЕКК во шах во Охрид

Претседателката на Шаховската федерација на Македонија (ШФМ), Александра Гакидова, заедно со претседателот на Шаховскиот сојуз на град Скопје (ШСС), Ѓорѓи Миновски, оствари средба со...