21.5 C
Skopje
16.7.2019 - 18:57

Ознака: арчелор митал

„Арчелор митал“ ги повлекува средствата од Македонија и од уште пет...

Компанијата „Арчелор митал“ до Европската комисија(ЕК) поднела предлози за повлекување на средствата, со цел добивање конкурентна дозвола од ЕУ за купување на италијанската компанија...