Ознака: архиепископ Стефан

Прифаќање и препознавање на патот по кој чекориме со децении

Архиепископот Стефан е оптимист дека со помош на Вселенската патријаршија, православните цркви ќе ја осознаат вистината за МПЦ и ќе ја препознаат искреноста за...