13.8 C
Skopje
21.9.2021 - 8:01

Ознака: архивски

Дигитализација на архивските материјали ни е стратегиска цел

Дигитализацијата мора да биде во чекор со времето, тоа е тренд во архивската дејност во европските и во светските архиви. Тоа е стратегиска цел...