27.6 C
Skopje
26.4.2019 - 16:34

Ознака: „Арт Базел“

„Арт Базел“ го донесе врвот на современата уметност

Престижниот саем на современата уметност „Арт Базел“ во швајцарскиот град Базел го одржа своето 49-то издание. На него се претставија вкупно 291 галерија од...