-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 14:22

Ознака: Аркадиј Жегоцки

Полјаците да се вратат во татковината по брегзит

Полскиот амбасадор во Обединетото Кралство, Аркадиј Жегоцки, им порача на своите сонародници кои живеат во Британија „сериозно да размислат за нивното враќање во татковината“...