1.7 C
Skopje
18.1.2020 - 17:14

Ознака: „ариевци“

Миграцијата како тригер за нова геополитика

Миграциската криза и сите негативни рецидиви од таквата политика може да бидат надминати со решавање на изворот на тие проблеми. Тоа е обезбедување, ако...