20.1 C
Skopje
15.9.2019 - 22:55

Ознака: „аргументи“

КЛИНГ

Ацо Каланоски Супер, го имаме делот од муабетот за најмалку двајца обвинители од СЈО. Има убави пикантерии во разговорите од кои можат да се вадат...

Пратенички аргументи и контрааргументи, епилогот неизвесен

Првиот ден од собраниската расправа за предложените уставни измени минува во дијаметрално спротивставени ставови на пратениците од мнозинството и од опозицијата, кои не отстапуваат...

Лисабонската декларација – негирање на Македонија

Да продолжат или да прекинат преговорите околу „разликата“ за името на нашата држава (2) Советот на Европската заедница, под португалското претседателство, наместо да ја признае...