Ознака: арбитрарно притворање

Австралијците предупредени за можно „арбитрарно притворање“ во Кина

Австралија апелираше денеска до своите државјани кои планираат да патуваат во Кина повторно да размислат, предупредувајќи ги дека може да се соочат со „произволно...