10.3 C
Skopje
22.4.2019 - 0:42

Ознака: Арбитражна комисија

Лисабонската декларација – негирање на Македонија

Да продолжат или да прекинат преговорите околу „разликата“ за името на нашата држава (2) Советот на Европската заедница, под португалското претседателство, наместо да ја признае...