Ознака: апстрактното

Хитлер и Гебелс наспроти џезот и апстрактното сликарство

Жешка политичка есен во знакот на изборни медиумски препукувања, кампањи, анализи, митинзи, анкети, камери, топ-теми, но и време тамам за мало „бегство - активен...