7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 8:30

Ознака: апсорбира

Кула што го апсорбира смогот од воздухот

Холандската компанија „Студио Рузгард“, предводена од нејзиниот основач Даан Рузгард, почна низа урбани иновации што ги спојуваат уметноста и модерната технологија за создавање урбано...