0.6 C
Skopje
18.1.2020 - 22:40

Ознака: апликација

Мобилна апликација за промоција на македонскиот туризам

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска ја промовираше апликацијата „Visit Macedonia“ (Визит Маседониа), што ќе служи за промовирање на туризмот во земјата. - За туризмот...

Нова македонска апликација што ви овозможува вести и информации од проверени...

Квантитетот на информациите што секојдневно стигнуваат до нас придонесува за сè потешко распознавање и правење разлика помеѓу вистинските и лажните вести, како и за...

Веб апликација која ќе овозможи Буџетот на РМ да биде подостапен...

Во Министерството за финансии денеска попладне почна првиот Фин хакатон на кој над 70 млади лица ќе работат на развивање апликација што ќе ја...

Брза пријава за брза реакција

Граѓаните досега пријавиле вкупно 105 проблеми, од кои 11 се решени, а 27 се ажурирани. Тие имаат можност при пријавувањето на апликацијата да оставаат...

Со „Комуницира.ме“ секој ќе го има знаковниот јазик в џеб

„Комуницира.ме“ е бесплатна апликација, што им овозможува на сите да комуницираат со лицата со оштетен слух и да го научат македонскиот знаковен јазик. Таа...

Руското правосудство нареди блокада на апликацијата Телеграм

Руското правосудство нареди денеска да се блокира мобилната апликација за размена на пораки Телеграм во Русија, во очекување таа да им одобри на специјалните...