Ознака: Апија

Со црвени знамиња до вакцинација во борбата против сипаниците на Самоа

Црвени знамиња беа поставени пред домовите во Апија, главниот град на Самоа, од страна на луѓето кои сигнализираат дека им е потребна вакцинација против...