13 C
Skopje
14.11.2018 - 19:04

Ознака: АНУСМ

Можно ли е МАНУ да се преименува во АНУСМ

МАНУ има свои ставови за прашањето за името, уште од 1992 година до денес, т.е. до моментот кога преговорите навлегоа во критична фаза. И...