-2 C
Skopje
23.2.2019 - 10:23

Ознака: антропоценот

Дали светот ќе остане без риби?

На риболовците треба да им биде доверена одговорноста над рибите што ги ловат. На крајот, тие имаат и најголем интерес популацијата на рибите да...