4.7 C
Skopje
13.12.2019 - 2:15

Ознака: „Антропија“

Здружението „Антропија“ подготвува претстава за „Вевчанскиот карневал“

Крајниот продукт - претставата, очекуваме да се развие низ истражувања и соработка со оние што денес се дел од овие ритуали и ја одржуваат...