-0.2 C
Skopje
22.1.2022 - 0:05

Ознака: Античка Грција

Античка Грција лулка на европската цивилизација?

КОЈ КРАДЕ ИСТОРИЈА? (3) Народот вели „кој лаже тој и краде“. Обично краде сиромавиот од оној што има (од богатиот). Така е во животот, но...