7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 0:48

Ознака: антитерористички регистар

ЕУ прави антитерористички регистар, Македонија веќе го има

Борбата против тероризмот останува клучен предизвик што ги засега сите држави. Во таа насока деновиве се огласи и Европската Унија, која информира дека Брисел...