Ознака: Антителата

Антителата од ламите штитат од ковид-19

Истражувачите сметаат дека антителата од ламите би можеле да помогнат да ги заштитат оние што досега не биле заразени со коронавирусот, пренесе „Гардијан“. Според студијата...