Ознака: антиракетен систем

Србија ќе го добие рускиот „панцир“ наспроти американските предупредувања

Русија ќе го испорача софистицираниот антиракетен систем „панцир-С“ на Србија, и покрај предупредувањата на САД за можни санкции за балканската држава во таков случај,...