Ознака: „Антево слово 2019-2020“

Зоран Костески добитник на специјална награда на „Антево слово 2019-2020“

На Меѓународниот конкурс „Антево слово 2019-2020“, кичевскиот поет Зоран Костески, за песната „Ќе те сместам во стиховите“ стана добитник на специјалната награда, со што...