11.6 C
Skopje
6.4.2020 - 11:06

Ознака: Андријана Јаневска

Андријана Јаневска со синовите Димитар и Кристијан прави чуда од брашно...

Креативно катче Познатата македонска пејачка Андријана Јаневска периодов, како и повеќето родители, заедно со сопругот Гино, го минува времето со своите синови Димитар и Кристијан...

Андријана Јаневска – прва виолина во „Планетарниот оркестар“ од Лондон

Пресреќна сум што ја добив покана од „Универзал мјузик“ и што ќе имам можност да бидам дел од меѓународниот проект „Планетарен оркестар“. Станува збор...

Андријана Јаневска се пробива на хрватскиот пазар

Соработката почнала по иницијатива на продуцентот М.М. Вили од Виена, кој е автор на музиката и на текстот, додека аранжманот го направи Јосип Шукер...