36.8 C
Skopje
4.8.2021 - 18:43

Ознака: Андон Павлов

На Клинички центар заигра метлата

Клинички поболен и од пациентите (2) По серијалот за чистењето со кој вчера започна нашиот весник за нехигиената во кругот на Клинички, сообраќајниот хаос, како...