Ознака: Андерфест

Се одржа првата вечер од музичкиот фестивал „Андерфест“

Скопје и оваа година е домаќин на музичкиот фестивал „Андерфест“. Прогресивниот, музички фестивал синоќа понуди комплетно уживање во поткровјето на „Паблик рум“, во Скопје. Влезот...

„Андерфест“ ги најави музичките изведувачи за оваа година

Скопје и оваа година ќе биде домаќин на музичкиот фестивал – „Андерфест“. Прогресивниот, музички фестивал оваа година ќе понуди дводневно комплетно уживање и ќе...

Голем број бендови на првото издание на фестивалот „Андерфест“

Долгоочекуваното прво издание на урбаниот фестивал „Андерфест“ ќе се одржи овој викенд, поточно на 5, 6 и 7 април во просториите на Јавна Соба,...

Конкурсот за млади музички таленти на „Андерфест“ фестивал се уште во...

Скопје добива нов урбан фестивал „Андерфест“. Прогресивен, мултимедијален фестивал кој ги обединува музиката и уметноста и нуди тридневно комплетно уживање во сите сегменти од...

Скопје добива уште еден урбан фестивал – Андерфест

Андерфест денес го распиша конкурсот за пријавување на млади и неетаблирани музичари, актери, поети, писатели од Македонија кои сакаат да ги претстават своите дела...