5.8 C
Skopje
10.12.2019 - 15:45

Ознака: андерграунд-сцената

„Хеј хо“ на „Ласт експедишн“ е посвета на андерграунд-сцената

Песната блика со енергија, го има нашиот препознатлив звук, но и нова свежина. Нејзиното добро прифаќање е голем поттик за нас да продолжиме со...