Ознака: Ангел

„Симбиотикс“ на Филип и на Ангел Коруновски

Изложбата „Симбиотикс“ на Филип и на Ангел Коруновски е отворена во Младинскиот културен центар. Ова е прва заедничка изложба на Филип и на Ангел...

Дали беше Ангела – ангел

Колумната ја пишувам додека резултатите од парламентарните избори во Германија сè уште не се познати, но она што со сигурност се знае е дека...

Велосипедистот Ангел

OД ТВОРЕШТВОТО НА ПИСАТЕЛКАТА ВЕСНА МУНДИШЕВСКА ВЕЛЈАНОВСКА Ангел и неговиот велосипед имаат куп заеднички приказни, и двајцата се немирни и доживуваат случки разни. Велосипедот сака нови гуми, здрави педали и...