28.9 C
Skopje
16.9.2019 - 14:46

Ознака: Ангелчо Петрушевски

Треска и Матка викендов пак во знакот на кајакот

Меѓу фаворитите за висок пласман на 51-от ИКАС во К-1 се и младите македонски претставници Ангелчо Петрушевски и Христијан Игнатов, како и Љубомир Спасиќ...