16.9 C
Skopje
21.7.2019 - 2:32

Ознака: Ангелина Димоска

(Де)стимулација на современото музичко творештво

Токму поради тоа, државата не смее повторно да се враќа чекор назад, па макар станувало збор и за административна грешка поради која беше поништен...